HARTERA POZIVA NA ZADNJI BUVLJAK PRIJE BUVLJAKA SVIH BUVLJAKA I UPOZNAVANJE S TROKUTOM!

HARTERA POZIVA NA ZADNJI BUVLJAK PRIJE BUVLJAKA SVIH BUVLJAKA I UPOZNAVANJE S TROKUTOM!

28.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U ovu subotu, 30. lipnja mnogi će se hladiti uz Rječinu. I to na popularnom Harterinom Buvljaku! A tamo će ih čekati i zanimljiva Trokuta!
 
Nakon nekoliko iznimno uspjelih manifestacija, ove subote se u Harteri održava posljednji Buvljak prije onog ultimativnog i najvećeg Buvljaka koji će eksplodirati 21. srpnja, zadnjeg dana samog Hartera festivala.
 
Točno u podne u ovu subotu, kad se ljetno sunce popne najviše što može, u Harteri/Energani će vesela lica izvući sve svoje vrijedne stvari koje žele podijeliti sa svijetom i ponuditi ih na prodaju, razmjenu, posudbu ili samo znatiželjno gledanje. Poželite li sudjelovati i biti jedno od veselih lica, samo se pojavite. Želite li obogatiti svoj život novim stvarima, također je dovoljno da se samo pojavite.
 
A pojavite li se doista, tamo će vas čekati Trokuta i njezino društvo!
 
Tko je to - pitate se? To je početak, vrh, srž i glava monumentalne Fontane di Hartera koja će u ovu subotu po prvi puta stidljivo predstaviti javnosti. Dođite, upoznajte Trokutu i posvjedočite stvaranju najvećeg spomenika pivu, Fontane di Hartera.
 
Fontana di Hartera svoje službeno ukazanje doživjet će na Hartera festivalu 19.  - 21. srpnja, a do tada ćemo obaviještavati o dogodovštinama i razvoju Trokute i njezine ekipe.
 
Hartera 8
 
19. - 21.07.2012.
 
Laurent Garnier pres LBS, GusGus, Asian Dub Foundation Sound System, Azari & III, Gesaffelstein, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Damir Avdić, Svadbas, Dječaci, Veliki Prezir, Ogi, Miss Sunshine, Highland Brothers INC., Ruiz, ABOP, Moskva, Dojaja, Virgin Helena, CFSN DJs + VJ liik, A Skitzo, Arexx, Mateo Klaić, Mystic vs. Okmanow, Art Pollution Trio, One Possible Option, Losing Focus, Sunshine Madness.
 
Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima, festivalske po cijeni od 250kn, jednodnevne za četvrtak i petak po 150kn, za subotu 80kn. Na ulazu će cijena festivalske iznositi 280kn, jednodnevne za četvrtak i petak 180kn, za subotu 90kn. Kupovinom festivalske ulaznice putem harterine mobilne aplikacije ostvaruje se poseban popust te cijena tada iznosi 230kn.
 
 

Hartera Music Festival Rijeka Radio Isus Fontana Di Hartera dj glazbenici pivo trokut Buvljak društvo subota
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati