HARTERA I MTV TRAŽE PRODUCENTE ZA STVARANJE ORKESTRA DI TRNTRN!

HARTERA I MTV TRAŽE PRODUCENTE ZA STVARANJE ORKESTRA DI TRNTRN!

16.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Pored raznolikog festivalskog programa, Hartera ove godine predstavlja i svoju mobilnu aplikaciju. Aktiviranjem aplikacije postaje se član TrnTrn plemena, te pored svih informacija o festivalu, dobiva se mogućnost čitanja Radio Isus stripa, igranja raznih igara, nagradnih i onih za čistu razonodu, te otkrivanja tajnih plesnih podija i instalacija na festivalu.

 

U sklopu aplikacije nalazi se i atraktivna interaktivna glazbena igra, čiji će korisnici na određenom mjestu unutar festivala biti u mogućnosti uživo nastupati pred ostalim posjetiteljima!

 

Koristeći isključivo svoj mobilni uređaj, oni će kontrolirati i manipulirati elementima ponuđenih skladbi, stvarajući u realnom vremenu zajedno s drugim igračima posve novu skladbu! Nije potrebno nikakvo predznanje ili poseban talent, jer se sve odvija kroz pokrete ruke u kojoj se drži mobilni uređaj. Radi se o procesu u svijetu opisanom terminima ‘augmented reality’ i ‘reactive music’.

 

Rezultat igre će se pored toga predstaviti i putem projektora čije će vizualizacije također ovisiti o pokretima igrača, što sve skupa čini jedno novo audio-vizualno iskustvo, do sada neviđeno na ovim prostorima! Cijela predstava će se odvijati na festivalu na trgu Fontana di Hartera, gdje će svi posjetitelji moći uživati u doživljaju, tvoreći zajednički Orkestar di Trn Trn!

 

Što tražimo?

 

Producente, DJ-e i glazbenike za taj spontano okupljeni TrnTrn Orkestar!

 

Tražimo autore koji žele sudjelovati u igri sa svojim autorskim kompozicijama, koje će kasnije biti loadane u aplikaciju te na taj način dostupne ogromnom broju korisnika app storea. Ukoliko imate glazbene materijale koji vam stoje i žuljaju hard diskove i koji nisu nikad korišteni u druge svrhe, a mislite da su sjajne stvari, pošaljite nam ih!

 

Kako se prijaviti?

 

Sve što trebate jest uploadati svoj rad na Soundcloud profil i zajedno sa biografijom, slikom i kontaktima poslati link na hartera@mtv.com.hr. Naš nadasve stručni žiri će potom svojim istančanim organima sluha procijeniti koji nam radovi najbolje odgovaraju!

 

Osim pojavljivanja i predstavljanja autora u aplikaciji i dostupnosti njihove glazbe svim korisnicima app storea te reproduciranja autorske glazbe na Hartera festivalu pred svima okupljenima, najbolji autori bit će nagrađeni!

 

Fond nagrada kreće se od free upada na sva tri dana Hartera festivala do utješnih poklon paketa Tuborga.

 

Rok za slanje glazbe je 30. lipanj.

 

Više o natječaju na www.hartera.com i www.mtv.com.hr.

 

SRETNO!

 

Hartera Festival održava se od 19. do 21. srpnja u bivšoj tvornici papira u Rijeci. Nastupaju Laurent Garnier pres. LBS, Gus Gus, Asian Dub Foundation Soundsystem, Azari & III, Gesaffelstein, Dječaci, Damir Avdić, Svadbas, Rambo Amadeus, Darkwood Dub i mnogi drugi.

Hartera Music Festival Rijeka producenti orkestar TrnTrn pleme Radio Isus strip Fontana Di Hartera dj glazbenici
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati