GREEN ROOM by Green Star DJ's @ Paradise Caffe, Zagreb 07.03.2014.

GREEN ROOM by Green Star DJ's @ Paradise Caffe, Zagreb 07.03.2014.

4.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

GREEN ROOM by Green Star DJ's je novi promo program u sklopu istoimene booking agencije i projekta u kojem ekipa Green Star DJ's gostuje u klubovima u Hrvatskoj i šire te na publici pristupačan način upoznaje sve ljubitelje elektronske glazbe i one koji će to tek postati sa svojim DJ-ima, glazbom koju stvaraju te im uz to i kroz mnoštvo popratnih show programa nudi i omogućava vrhunsku zabavu koja se ne zaboravlja!

Green Room je jedinstveni program kojim stvaramo što veću publiku i scenu te zbog neprekidnog istraživanja tržišta i želja, interesa publike prekidamo onu dosadnu i već viđenu rutinu noćnih izlazaka i ulazimo u nešto sasvim novo i zanimljivo, ulazimo u eru Green Star Partija kojih se nikada nećete zasiti jer mi znamo što Vi trebate i želite te Vam stoga to ovim programom i nudimo!

Izađite iz svojih dnevnih soba u Green Room, isprobajte nešto sasvim novo i doživite fantaziju najboljih partija u regiji i šire.

Ovog petka, 7.3. 2014.  ne propustite Green Room party povodom gostovanja Green Star DJ's u Paradise Caffe na Kennedy-evom trgu u Zagrebu.


Gostuju poznata imena domaće scene Green Star DJ-i Kris Mascano i Deejay MO, a iz Slovenije nam dolazi poznati Green Star DJ Brlee iz Overload Live tima. Očekuju Vas sexy hostese sa Zrća koje će Vas lagano zagrijavati i pripremati za ljeto.

Što Vas sve očekuje ovog petka te za sve ostale informacije i rezervacije stolova posjetite facebook stranicu Green Star DJ's!
 

GREEN ROOM Green Star DJs Paradise Caffe Zagreb dj glazba party elektronska glazba novo Kris Mascano Deejay MO Slovenija Brlee Zrće facebook event
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati