Filmoteka: Jobs / Jobs (2013)

Filmoteka: Jobs / Jobs (2013)

8.12.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Biografska drama "Jobs" redatelja Joshue Michaela Sterna uvodi nas u svijet propalog studenta i suosnivača "Applea", Stevea Jobsa. U glavnoj ulozi pojavljuje se Ashton Kutcher.

„Njegova briljantnost, strast i energija bili su izvor nebrojenih inovacija koje su obogatile i poboljšale naše živote. Svijet je zbog Stevea bio nemjerljivo bolji.” stajalo je u priopćenju koje je Apple odaslao povodom smrti svog osnivača.

Godinu i pol kasnije, uoči 37. obljetnice kompanije Apple, film o Steveu Jobsu, vizionaru i kreativcu, dolazi na velika platna diljem svijeta. Prikazuje vjerno Jobsovu karijeru, njezine uspone i padove, ali se ujedno bavi i njegovim privatnim životom, odlukama i njihovim posljedicama.

mojtv.hr

 

 


LC komentar:

Sasvim solidna biografija. Prosječan, puno bolji od očekivanog. Iako nismo upoznati s detaljima života ovog, prije svega marketinškog stručnjaka, film je solidno odrađen, sa iznenađujuće dobrim Kutcherom. Preporuka štovateljima Jobsa kao i bezrezervnim sljedbenicima Mac tehnologije. Što se filmskog ostvarenja tiče, film je zabavan i ništa više. P.S. Sve je u show-u i PR-u.

film kritika recenzija filmoteka jobs apple
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati