Eterični ženski kvartet Warpaint i žustri elektronski zvukovi uveli posjetitelje u treći Dimensions festival!

Eterični ženski kvartet Warpaint i žustri elektronski zvukovi uveli posjetitelje u treći Dimensions festival!

29.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Raznovrsni glazbenici poput Roya Ayersa, Warpainta, Jessy Lanze, Male, Gillesa Petersona, Bena Klocka, Marcela Dettmanna te mnogih drugih raspodijeljenih na jedanaest festivalskih pozornica, dobrano su protresli štinjansku tvrđavu Punta Christo i posjetitelje trećeg Dimensionsa, festivala probrane, svježe i inovativne elektronske glazbe. Isplovili su i prvi od tridesetak brodova na kojima se uživa kako u programu kojeg su pripremili domaćini brodova - eminentne glazbene etikete tako i u pogledu na Brijune i pulski zaljev.

Festivalski kamp u kojem su smješteni posjetitelji iz više od 50 zemalja svijeta također pleše u ritmu festivala, i to na atraktivnoj, dnevnoj Beach pozornici i to svaki dan od podne do osam sati navečer.

Svaki dan vikenda koji je pred nama ima svoje favorite na trećem Dimensions festivalu. Tako će petak obilježiti Jon Hopkins, Metro Area, Fatima, pripadnici vrućih labela Hessle Audio i L.I.E.S, Move D te dio domaćih predstavnika na festivalu – ekipa Ekstrakta koju čine DJ-i Labud, Mimi, Ganik i Novel. Suboti se posebno raduju obožavatelji Moodymana, Andrewa Ashtonga, Romana Flugela, Petra Dundova i Daphnija, jedan od projekata osnivača Cariboua koji je u srijedu otvorio festival u pulskoj Areni. Nedjelja je rezervirana za svojevrsno predstavljanje elektro scene, od njenih začetaka do danas, za što će se pobrinuti Juan Atkins, Moritz Von Oswald, Aux 88, ekipa Underground Resistancea, Nina Kraviz, domaći DJ-i koji će u Gardenu predstavljati zvuk Sirupa: Mislav b2b Pytzek (Burek), Sergej Snooze vs Arsen Pavešić (Sirup), Bebetto, Zero i Iggy Dub te mnogi drugi.

Na samoj festivalskoj lokaciji u Štinjanu, na glavnom festivalskom ulazu, u prodaji će biti festivalska ulaznica po jeftinijim cijenama za državljane regije – trodnevna ulaznica 700 kuna, dvodnevna ulaznica 500 kuna i dnevne ulaznice po 250 kuna.

Sve informacije o Dimensions festivalu 2014. dostupne su i na:

www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

photo by Jack Pasco (Warpaint - Dimensions Festival 2014)

ulaznice otvaranje Pula izvođači Punta Christo Dimensions festival Štinjan objava imena dj Arena Amfiteatar ljeto pozornice raspored dan tvrđava
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati