Dodijeljena glavna nagrada pobjedniku natječaja za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala

Dodijeljena glavna nagrada pobjedniku natječaja  za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala

22.4.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U ponedjeljak je, u prostoru T-Centra u Vukovarskoj 23, dodijeljena glavna nagrada pobjedniku natječaja za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala. Marko Vuković, autor pjesme „Run Marin Run“ koja je na natječaju dobila najviše glasova publike, nagrađen je sa 7.000,00 kuna, mobitelom Nokia 5800 XpressMusic i dvije festivalske ulaznice, a njegova je pjesma pozicionirana kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala.

Pobjedniku natječaja za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala, Marku Vukoviću, glavnu nagradu - 7.000,00 kuna, mobitel Nokia 5800 XpressMusic i dvije festivalske ulaznice - uručile su Tanja Manenica, zadužena za Odnose s javnošću T-Mobile INmusic festivala i Maja Weber, direktorica sektora za odnose s javnošću i interne komunikacije T-Mobilea.

 

Za ovu priliku, šesnaestogodišnji Marko Vuković došao je u pratnji svoje obitelji čak iz Đakova. „Zahvaljujem T-Mobile INmusic festivalu, sretan sam i smatram da je ovo veliki poticaj za daljnju karijeru“ – rekao je Marko Vuković prilikom preuzimanja glavne nagrade.

Na natječaj za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala, u razdoblju od 05. do 25. ožujka, pristigao je veliki broj prijedloga, od kojih je festivalska komisija izabrala pet najboljih, a publika svojim glasovima odlučila koji će od njih biti pozicioniran kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala.

Službenu pjesmu T-Mobile INmusic festivala pod nazivom „Run Marin Run“, autora Marka Vukovića, možete poslušati na: www.t-mobileinmusicfestival.com

izbor T-Mobile INmusic festival Jarun službena pjesma nagrade natječaj Zagreb
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati