Đelo Hadžiselimović i Ivica Propadalo posjetili vođenu vinsku degustaciju u kaštelu Morosini-Grimani

Đelo Hadžiselimović i Ivica Propadalo posjetili vođenu vinsku degustaciju u kaštelu Morosini-Grimani

20.8.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U četvrtak, 19.08., na još jednoj u nizu vođenih vinskih degustacija u kaštelu Morosini-Grimani, u zanimljivim  kombinacijama sira i vina uživali su i Đelo Hadžiselimović i Ivica Propadalo.

Đelo Hadžiselimović, jedan od najpoznatijih TV urednika koji je više od 40 godina birao dokumentarne filmove na HRT-u, svoju je mirovinu odlučio provesti upravo u Istri, u malom selu kraj Poreča. S dugogodišnjim prijateljem Ivicom Propadalom - slikarom, scenografom, dizajnerom i legendarnim rokerom u pratnji svoje supruge, koji također često borave u Istri, u malom mjestašcu na području općine Svetvinčenat, u raznolikom društvu, vrhunskim vinima i još boljim odgovarajućim sirevima ovaj nas je dvojac odlučio posjetiti i okušati se u ovom nesvakidašnjem enogastronomskom iskustvu.

Svojim posjetom pokazali su podršku i interes za isticanjem dugogodišnje tradicije vinarstva u Istri, kao i za proizvodnju domaćih proizvoda malih proizvođača.

Vođene vinske degustacije u organizaciji Vinistre i Savičente d.o.o. održavaju se svakog četvrtka u kaštelu Morosini-Grimani s ciljem predstavljanja izvanrednih vina i vinara s područja Istre. Kako bi degustacije bile još zanimljivije, poznati istarski sommelier Emil Perdec u 6 sljedova prezentira i sljubljuje najbolje kombinacije vina i odgovarajućih im sireva.

Iduća po redu vođena vinska degustacija održava se već sljedeći četvrtak, 26.08., a svoje mjesto moguće je rezervirati kupnjom na linku https://cutt.ly/4Q2mrh1 .

Za više informacija u vezi vođenih vinskih degustacije obratite se na info@vinistra.com, a za ostale upite o kaštelu Morosini-Grimani posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

Đelo Hadžiselimović Ivica Propadalo Vinistra Svetvinčenat ljeto Istra Hrvatska gastronomija
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati