CROfutsal.com: Portal dobio prostor samo za EURO 2012

CROfutsal.com: Portal dobio prostor samo za EURO 2012

20.1.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Online Futsal magazin CROfutsal pokrenuo je na svom portalu projekt EURO 2012. Mjesto je to na kojem će se pratiti sve aktualnosti oko natjecanja i povijesti reprezentacija koje nastupaju na euru koje se igra od 31. siječnja do 11. veljače u Zagrebu i Splitu. Na portalu možete saznati kako doći do karata za Euro 2012, kako naći smještaj, navijačku zonu, kako kupiti Futsal Fanatik majice te sve ostale važne informacije. Portal će svoje novinare imati u Zagrebu i Splitu te će se zaljubljenici u futsal redovito moći informirati o svim rezultatima. Također za sve posjetitelje organizirane su i nagradne igre te su postavljene vijesti da se publika upozna sa futsalom općenito, a malo žešći zaljubljenici mogu otkriti kako se reprezentacije pripremaju netom prije prvenstva. Ovo je prvi put da je Hrvatska domaćin jedne velike futsal smotre te je važno da sve funkcionira bezprijekorno. Svi novinari portala CROfutsal potruditi će se da se navijači osjećaju što udobnije te da na vrijeme mogu pročitati svaki detalj u vezi prvenstva.
 
Informacije o prvenstvu:
 
 Informacije o portalu:
 
CROfutsal online futsal magazin je projekt posvećen popularizaciji futsala u Hrtvatskoj i regiji. Osnovan je 2005. godine te je sada najstariji kontinuirani projekt posvećen futsalu u Hrvatskoj. U radu portala sudjeluje veliki broj suradnika iz svih krajeva Hrvatske a imamo suradnike u Sloveniji, BiH te Srbiji. 
 
Adresa: Kneginečka 10, 10000 Zagreb, Croatia
Telefon: 098/555110
Osnovan: 2005. godine
Cilj: Popularizacija futsala kao sporta u Hrvatskoj
Proizvodi: CROfutsal Shop, DVD za futsal vratare
E-mail adresa: admin@crofutsal.com
 

CROfutsal Futsal Euro 2012 Futsal Fanatik Zagreb Split portal projekt nagradne igre majice informacije shop dvd adresa telefon cilj vratari
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati