Biologija.com.hr je znanstveni portal specijaliziran za novosti iz područja biologije i srodnih znanosti

Biologija.com.hr je znanstveni portal specijaliziran za novosti iz područja biologije i srodnih znanosti

17.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Znanost i tehnologija

Biologija.com.hr je znanstveni portal specijaliziran za novosti iz područja biologije i srodnih znanosti: biokemije, fiziologije, medicine, psihologije, sociologije, antropologije, prehrambene tehnologije, agronomije,  hortikulture, klimatologije i drugih znanosti.

Pokrenut s ciljem približavanja znanosti široj javnosti, ovaj portal uređuju mladi obrazovani stručnjaci koji žele potaknuti svijest javnosti o važnim pitanjima kojima se znanost danas bavi – zaštiti prirode, globalnom zatopljenju, genomu čovjeka, bolestima, hrani i drugim temama, a u obliku aktualnih i provjerenih, pravilno sročenih informacija izravno sa sveučilišta i instituta te znanstvenih časopisa u svijetu.

Na ovim stranicama, osim najnovijih, možete pronaći i arhivirane vijesti raspoređene po tematskim cjelinama: Biologija, Zdravlje i Medicina, Antropologija, Prehrambena tehnologija i Okoliš.

U kalendaru događanja donosimo vam raspored aktualnih predavanja, kongresa, predstavljanja i značajnih događanja iz hrvatskih instituta, fakulteta, udruga i drugih ustanova.

 

Biologija.com.hr

 

biologija.com.hr zdravlje medicina antropologija biokemija biologija znanost istraživanje okoliš zdravlje prehrambena tehnologija
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati