Apocalyptica za debitanstko izdanje Arena Festa

Apocalyptica za debitanstko izdanje Arena Festa

21.8.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U četvrtak  je u pulskoj Areni održan Arena fest 2011. u sklopu kojega su nastupili Laibach, Guano Apesa i Apocalyptica.

Trosatni festivalski spektakt započeli su slovenski Laibach njihovim prepoznatljivim nastupom. Poštujući festivalsko vrijeme od 20 minutne pauze na pozornicu se popeo njemački sastav Guano Apes predvođen pjevačicom Sandrom Našić. Energična pjevačica prisjetila se i svoje rodbine u Poreču. Guano Apes rasplesao je nešto suzdržanu publiku te su  za svoj trud pozvani na bis pripremajući atmosferu za Apocalyptycu.

Apocalypticu se zaista isplati pogledati uživo, s čime bi se zasigurno složila relativno brojna publika (cca 5 tisuća ljudi) željna ipak malo alternativnijeg provoda.

Rock metal glazba iz zvukova čela i bubnjeva nije nikoga ostavila ravnodušnim.

Zamjerka, je kako i kod ostalih festivalskih događanja u Areni je nedostatak normalnih sanitetskih uvjeta (2 ženska toaleta za kapacitet arene ipak je malo apsurno)

Potencijal Arena Festa je golem, te će zasigurno uz pomno birana svjetska imena postati "place to be" za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci na području Istre.

 

Pročitajte još jednu recenziju autorice iz Labin za Soundgardian

 

arena fest apocalyptica guano apes laibach
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati