Najave - STAND UP COMEDY BY LAJNAP / SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE

STAND UP COMEDY BY LAJNAP / SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE

STAND UP COMEDY BY LAJNAP / SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE

LABIN-DUBROVA / AMFITEATAR DOLAC

SRIJEDA, 11,07.2024. u 21:00 h

Cijena ulaznice: u pretprodaji 10,00 € na dan predstave 12,00 €

Prodaja ulaznica : www.eventim.hr

BP PETROL Labin

Caffe barovi : ALTER EGO I ROCK CAFFE

LAJNAP COMEDY - SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE

Show koji će vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.

Dobrodošli na večer crnog humora Lajnap ekipe!

---------------------------------------------------

ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?

U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.

SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec.