14. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

4.12.2017. Sport - IPAK NIŠTA OD ZIMSKE LIGE GRADA LABINA? DOSAD SE PRIJAVILO TEK OSAM MOMČADI U DVIJE KATEGORIJE, PRODULJEN ROK!

Foto vijesti

Vrlo su brzo nekima narasle "zazubice" na spomen renoviranja labinske zimske lige u futsalu, ali kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa. Naime, broj prijavljenih klubova ispod svakog je nivoa.

U seniorsku konkurenciju dosad su se prijavili Harlem A.O. Trumić, Megusta, Santa Domenica Alter Ego i Showtime, a u veteransku Santa Domenica, Cement, Harlem i Megusta.

Po četiri momčadi u svakoj kategoriji apsolutno je premalo te ukoliko se do novog roka, 08. prosinca, ne jave još barem četiri seniorske i dvije veteranske momčadi, zimska liga u Labinu se neće odigrati, javljaju organizatori.

Podsjetimo, liga bi trebala započeti 16. prosinca, a prijave su moguće na broj 092 269 0435 (Nikola Zahtila). Kalendar natjecanja su organizatori podesili tako da se ne igra na Badnjak, ali se igra 26. prosinca, pa je onda stanka do 09. prosinca.

Kotizacija za seniorske i veteranske momčadi iznosi 2000 kuna, a organizatori napominju kako liga neće započeti bez da se prijavi minimalno osam seniorskih i šest veteranskih momčadi (igrači s navršene 34 godine mogu igrati).

Izvor: www.istrasport.eu // Foto: Katarina Franković

Upisao: crni

KomentariKOMENTARI:

  • Korisnik
    Goldfinger
    4.12.2017.
    19:02
    Ma bit će nešto, šu... Kakva bi to bila zima, bez Zimske lige? :)
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI