11. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

9.10.2017. Zabava - RABAC OPEN AIR PRIVUKAO VIŠE OD 26 TISUĆA POSJETITELJA

Foto vijesti

Prvo izdanje Rabac Open Air festivala svojim je raznovrsnim programom u 84 dana trajanja privuklo više od 26 tisuća posjetitelja. U bogatom programu s čak 50 događanja na 14 rabačkih lokacija podjednako je uživalo lokalno stanovništvo Labinštine kao i brojni gosti. Festival je na ulice i u parkove Rapca te ugostiteljske objekte doveo 183 izvođača koji su svojim nastupima oživili destinaciju i obogatili turističku ponudu. Tako su tijekom cijeloga ljeta brojni posjetitelji imali priliku uživati u svirkama uživo, kazališnim predstavama, zabavno edukativnim događanjima za najmlađe, uličnim performansima i filmskim projekcijama pod zvijezdama.

Rabac Open Air započeo je svečanim otvorenjem dvaju luksuznih ljetovališta Valamar Girandella Resorta 4*/5* i Family Life Bellevue Resorta 4* čijim se otvaranjem Rabac repozicionira kao vodeća odmorišna destinacija visoke kategorije. Ovaj dugotrajni i sadržajima bogati festival pokrenula je Valamar Riviera u partnerstvu s Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin-Rabac, te tvrtkom MPG koja je bila zadužena za organizaciju i logistiku, s ciljem podizanja konkurentnosti destinacije i stvaranja bogatije turističke ponude.

Festival je realiziran u partnerstvu s dugogodišnjom kulturno-umjetničkom manifestacijom Labin Art Republikom kako bi se publici osigurao bogatiji i raznovrsniji program tijekom cijeloga ljeta. Program festivala prilagođen je svim uzrastima, a građani Labinštine, njihovi gosti i brojni turisti imali su priliku u svim sadržajima uživati potpuno besplatno. Festival je otvoren koncertom Nene Belana i Fiumensa dok je Elemental atraktivnim live nastupom zatvorio festival. Posebno posjećeni bili su scenska atrakcija Istra Inspirit i interaktivni dječji zabavno-edukativni program Bal princeza, dok su brojni žongleri i cirkusni izvođači redovno nasmijavali i oduševljavali brojne šetače rabačkog Lungomare šetališta.

Zahvaljujući ovom dugotrajnom festivalu rabačkim ulicama i parkovima tijekom cijeloga je ljeta vladala vrhunska zabava, glazba i smijeh zbog čega je ovaj uspješni festival prepoznat i kao festival života. Odličan odaziv i pozitivne reakcije publike potvrda su uspješnosti festivala, čije je drugo izdanje za ljeto 2018. već u intenzivnim pripremama kao bi se na ulice i parkove Rapca vratila vrhunska zabava uz glazbu i smijeh.

 

 

Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  metropolis
  9.10.2017.
  19:02
  'ajde recimo da je prisustvovalo 26 tisuća posjetitelja (da mi je znati tko ih je pobrojao) tijekom 50 događaja ...
  26000:50=520 gledatelja... mahhh?
 • Korisnik
  Marx
  10.10.2017.
  09:00
  Ma brojati su,kao i uvijek, ćevape😂😂😂
 • Korisnik
  Kragulj
  10.10.2017.
  09:52
  totalno izmišljeno i odokativno. bulažnjenje. nigdje se nije plaćao ulaz, tako da se ni približno ne može isfurat točna statistika. budalaština valamarovog PR-a
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI