25. studeni 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

13.9.2017. Gospodarstvo - RAVNATELJ LUČKE UPRAVE RIJEKA NA RADNOM SASTANKU U OPĆINI RAŠA

Foto vijesti
Denis Vukorepa, ovih dana imenovani ravnatelj Lučke uprave Rijeka, koja upravlja najvećim lučkim područjem u RH, posjetio je sa svojim suradnicima Općinu Raša. Domaćin sastanka bila je općinska načelnica Glorija Paliska Bolterstein, a razgovoru je prisustvovao i predstavnik Istarske županije u Upravnom vijeću Lučke uprave Valter Poropat. Sastanak predstavlja nastavak kvalitetne suradnje između javne ustanove i Općine.
 

Razgovaralo se o razvoju terminala Bršica, dijela riječke luke koji je specijaliziran za prekrcaj drva i žive stoke, odnosno o projektu obnove operativnog dijela obale, a koji obuhvaća i rekonstrukciju tamošnje željezničke pruge kao važnog prometnog pravca. Za terminal Bršica iz fonda EU odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 3,1 milijun eura.
 

Tema susreta bio je i razvoj luke Trget. Na inicijativu raške načelnice razgovaralo se i o rješavanju imovinskopravnih pitanja stambenih zgrada u lučkom području u Štalijama, pri čemu je prvi čovjek Lučke uprave dao podršku rješavanju problema na korist stanara, Općine i javne ustanove.
 
 
 
 
 
 
Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI

ARHIVA - VIJESTI