25. studeni 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

13.7.2017. Gospodarstvo - DOLORES SORIĆ IZNOVA IZABRANA ZA PREDSJEDNICU STRUKOVNE GRUPE UPRAVITELJA NEKRETNINAMA HGK ŽK PULA

Foto vijesti

Direktorica labinske tvrtke Labin Stan d.o.o., Dolores Sorić iznova je izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK Županijske komore Pula. Na sjednici koja je održana jučer u HGK ŽK Pula predstavnici istarskih trgovačkih društava koja obavljaju djelatnost upravljanja nekretninama, zbog isteka mandata, proveli su izbor predsjednika i potpredsjednika Strukovne grupe. Za potpredsjednike su izabrani Neda Bucaj (Pazin d.o.o. Pazin) i Mirna Brgles-Milošev (Eki inžinjering d.o.o. Pula). Članice Strukovne grupe upravitelja nekretninama ŽK Pula organizirano djeluju radi ostvarivanja zajedničkih interesa i unaprjeđenja suradnje uz potporu HGK kao matične institucije.

 

„Energetska obnova koja je krenula 2014. godine zaslužna je da su upravitelji stavljeni u prvi plan i da se upraviteljska struka počela cijeniti", istaknula je Dolores Sorić prilikom podnošenja izvješća o radu u proteklom četverogodišnjem mandatu.

 

Na poboljšanju zakonske regulative iz područja ove djelatnosti, kontinuirano se radi i na nacionalnoj razini putem Udruženja upravljanja zgradama HGK, odnosno njegovog Vijeća čiji je član i Dolores Sorić.

 

 

Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

  • Korisnik
    Marx
    13.7.2017.
    21:55
    Doživotno na foteljama uguz-uhljeb sustava. Demokracija pod ovakvim uvjetima nema šta tražiti među ovcama. Dakle, nema nikakve razlike između ovakvog tipa smiješnog pluralizma i proživljenih diktatura.
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI

ARHIVA - VIJESTI