14. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

19.5.2017. Sport - UČENICI 3. DO 6. RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA LABINŠTINE NA KVALIFIKACIJSKOM ATLETSKOM NATJECANJU ERSTE PLAVE LIGE U RIJECI

Foto vijesti

Pravi su atletski šou priredili osmoškolci na kvalifikacijskom natjecanju Erste Plave lige u Rijeci. Na Kantridi se, naime, okupilo 914 učenika osnovnih škola kvarnerske regije, koji su ostvarili čak 1572 starta.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji osigurali su nastup na finalu Lige u Zagrebu, 29. kolovoza u sklopu Hanžekovićevog memorijala.

Sudjelovali su učenice i učenici 3. do 6. razreda osnovnih škola iz Rijeke, Kostrene, Srdoča, Čavla, Labina, Kastva, Fužina, Raše...., a najboljom školom proglašena je OŠ Jelenje-Dražice.

Oduševljen viđenim bio je i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

„Baš se prošlog tjedna ovdje održala Olimpijada vrtića na kojoj je bilo 500 djece i veseli me da je opet tu više od 900 djece. Čestitam Ivani Brkljačić na ovom hvale vrijednom projektu koji okuplja preko 4000 djece svake godine. To je natjecanje koje omogućuje djeci da se okušaju u atletskim disciplinama i odmjere snage s ostalim sudionicima. Sretno i vidimo se dogodine!", rekao je Obersnel.

Erste Plava liga nastavlja se 24. svibnja, kvalifikacijama u Puli.

 

Rezultati 

 

 

Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI