14. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

19.4.2017. Sport - POBJEDNIK LABINSKOG USKRŠNJEG RUKOMETNOG TURNIRA EKIPA PALLAMANO RAVARINO IZ ITALIJE

Foto vijesti

Od 15. do 17. travanj u Labinu se odžrao 10. po redu Uskršnji turnir na kojem su kao i inače sudjelovali gosti iz Njemačke, JSG Further Land, i Italije, Pallamano Ravarino te domaće ekipe ŽRK Arena, ŽRK Rudar, RK Mladi Rudar, RK Veruda i MRK Arena Jadrograd.

Turnir se održao u 4 konkurencije, dječaci rođeni 2000/01 - kadeti, dječaci rođeni 2002/03 - mlađi kadeti, dječaci rođeni 2004/05 i cure rođene 2000/01 i mlađe. Klubovi su bili raspoređeni u grupe:

Grupa A - dječaci rođeni 2000/01 - Kadeti

1.    RK Mladi Rudar

2.    JSG Further Land

3.    MRK Arena JDG

Grupa B - dječaci rođeni 2002/03 - Mlađi kadeti

1.    RK Mladi Rudar 1

2.    RK Mladi Rudar 2

3.    JSG Further Land

Grupa C - djevojke rođene 2000/01 - Kadetkinje

1.    ŽRK Rudar

2.    ŽRK Arena

3.    JSG Further Land 1

4.    JSG Further Land 2

Grupa D - dječaci rođeni 2004/05 - Dječaci

1.    Ravarino

2.    RK Veruda

3.    RK Mladi Rudar 1

4.    RK Mladi Rudar 2

Nakon tri dana odigravanja za najbolju momčad u grupi A proglašena je momčad RK Mladi Rudar, dok je MRK Arena bila druga i JSG Further Land treći. U grupi B za najbolju momčad proglašena je momčad RK Mladi Rudar 2, dok je na drugom mjestu završila momčad RK Mladi Rudar 1 te na trećem JSG Further Land. U grupi C, u kategoriji djevojka, najbolja ekipa je ŽRK Rudar, zatim JSG Further Land 1 i ŽRK Arena. U najmlađoj skupini, u kategoriji dječaka 2004/05 najbolja momčad je RK Mladi Rudar 1, zatim RK Mladi Rudar 2, pa RK Veruda i zadnja RK Ravarino.

Osim nagrada za plasman, dodjelile su se nagrade za najboljeg igrača/icu, strijelca, i golmana/icu u svim kategorijama.

 

U grupi A za najboljeg golmana proglašen je Patric Mayer iz JSG Further Land, za najboljeg strijelca proglašen je Vanja Šehić te za najboljeg igrača Marin Dukić, obojica iz RK Mladi Rudar.

U grup B za najboljeg golmana proglašen je Luka Hrvatin, za najboljeg strijelca Dino Husejnagić te za najboljeg igrača Mateo Blažina, sva trojica iz RK Mladi Rudar.

U gurpi C za najbolju golmanicu odabrana je Katrine Klainekampman, za najboljeg strijelca Lisa Wanzek, obje iz JSG Further Landa te za najbolju igračicu proglašena je Ivana Vrkić iz ŽRK Rudara.

U najmlađoj grupi D za najboljeg golmana izabran je Diego Venanzi iz Pallamano Ravarino, za najboljeg strijelca Enver Durmić iz RK Mladi Rudar te za najboljeg igrača proglašen je Federico Guerzoni iz Pallamano Ravarino.

 

 

Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI