24. studeni 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

20.3.2017. Kultura - ADRIAN PREDRAG KEZELE GOSTUJE U GRADSKOJ KNJIŽNICI LABIN!

Foto vijesti

Posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na predavanje  koje će u našoj knjižnici održati vrlo uspješan hrvatski autor i osnivač Duhovne akademije Adrian Predrag Kezele. Dosad je napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku, a rezultat su životnog vijeka provedenog u proučavanju i poučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Predavanje na temu sinkroniciteta i najnovije knjige Sinkronicitet : buđenje Cjeline : kako djelotvorno koristiti sinkronicitet u svakodnevnom životu održat će se u srijedu, 22. ožujka 2017. godine s početkom u 19h u dvorani Gradske knjižnice Labin.

Adrian P. Kezele unutar Duhovne akademije zajedno sa suradnicima provodi Integralnu meditaciju, nadzire provođenje trogodišnjeg studija indijske astrologije - jyotisha te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice. Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone te udruge Umjetnost davanja. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san te pokretač zanimljivog projekta Nebeski labirint.

Za ranu znanost, sinkronicitet je bio dio praznovjerja koje je trebalo odbaciti. Tek mu je C. G. Jung početkom 20. stoljeća uspio vratiti dio kredibiliteta i pobuditi zanimanje psihologa, filozofa, ali i javnosti za „neuzročnu povezanost", kako je definirao sinkronicitet. Nakon toga u priču se uključila i kvantna fizika sa svojim čudima, pa danas možete pronaći mnoga objašnjenja kojima se pokušava povezati svijet s kvantnom razinom stvarnosti; kako i zašto vrijeme i prostor ne igraju preveliku ulogu na toj razini te u konačnici, kako je i zašto cijeli svemir međusobno povezan. (Iz knjige Sinkronicitet - buđenje Cjeline, A. P. Kezele)

Upisao: labin.com

KomentariKOMENTARI:

Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI

ARHIVA - VIJESTI