14. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

2.12.2008. Ekologija - NAROD SPONTANO KRENUO NA ROCKWOOL: OGORČENI MJEŠTANI PO KIŠI I NOĆI JOŠ JEDNO PORUČUJU "DOLE ROCKWOOL" (VIDEO)

Foto vijesti

Po kiši i nevremenu, večeras se pred lazom u Rockwool okupilo 300-tinjak mještana iz okolice.
Najprije su Rockwoolovci provocirali, ostavili su kapiju otvorenu i valjda priželjkivali incident. Istovremeno je dim iz dimnjaka sukljao gust i zagušljiv, pa se smanjivao i stišavao - da bi opet nakon kratkog vremena pojačavao svoj intenzitet. Rugaju nam se, znaju da nemamo zaštitu nikog.


Kad smo se približili ulazu, nekolicina iz Rockwoola istrčala je iz kruga tvornice, i brzo preparkirala svoje automobile na udaljenije i sigurnije mjesto.


Ubrzo je stigao i pun kombi policije, samo ne znam zbog koga. Koga je zapravo trebalo štititi, okolno stanovništvo, koje je cijelog dana moralo imati maramicu na ustima ili nekog...
Prosvjednici su zviždali, udarali o bubnjeve podvikivali razne pogrdne riječi na samu tvornicu i aktere njenog dolaska na ovo mjesto, ali nikog nisu dirali, čak ni ulazna vrata, koje je neki zaštitar došao zatvoriti.
Ako je već policija izašla na teren, ako je problem uočila - pa neka nam ova država "osposobi" Goli otok i neka nas "čoporativno" tamo preseli.


Još uvijek sa poluotoka - pozdrav - Klaudijo Lazarić

 

Video Nov@ TV

Upisao: EmZe

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  Kragulj
  3.12.2008.
  00:45
  Sram me je što živim u državi u kojoj narod mora na kuši protestirati ispred smrdljive tvornice! svaka čast svima koji su bili u lugu večeras!
 • Korisnik
  Zodax
  3.12.2008.
  03:43
  I ja se pridružujem gore rečenom ali kad vlast ne sluša narod onda narod ima ne samo pravo već i obavezu da zaštiti svoje interese. Bravo svima koji su bili tamo i dajte drugi put proširite glas....biti će nas više. A sve nas ova gestapovska bagra ne može ni pohapsiti niti nas ne mogu sve osuditi. Veliki pozdrav.
 • Korisnik
  xshark
  3.12.2008.
  18:02
  Bas mi je drago da cijela hrvatska moze vidjeti ovaj jadni narod kojima je Rupnik i njegova tajnica od akcije, Matilda, isprali mozak pa nakon par kratkih u baru prolupaju ispred tvornice.
 • Korisnik
  mars
  3.12.2008.
  18:43
  cija je ovo spija ( al spija al ko cega znati sto)
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI