25. studeni 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

15.2.2017. Dobro je znati - JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA RABAC I PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA VINEŽ

Foto vijesti

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Rabac i prijedlog Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Vinež upućeni su na javnu raspravu.

Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i gradnju objavljuje javnu raspravu o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Rabac u trajanju od 30 dana  od 22. veljače 2017. godine do 23. ožujka 2017. godine te javnu raspravu o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Vinež u trajanju od 15 dana od 22. veljače 2017. godine do 08. ožujka 2017. godine. U prilogu preuzmite objavu javne rasprave o prijedlogu UPU-a naselja Rabac i objavu javne rasprave o prijedlogu Izmjena i dopuna UPU-a naselja Vinež.

 

Prilozi ovdje

 

 

Upisao: labin.com | Izvor: Labin.hr

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  Goldfinger
  15.2.2017.
  20:49
  Urbanistički plan uređenja Rapca je svojesvrsni oksimoron.. Kako nešto može biti plan uređenja u totalno neuređenom naselju? Rabac je davno uneređen i tu nikakvi planovi uređenja neće pomoći..

  To je ona ista vrsta oksimorona, kao kada netko kaže da "slučaj Barišić" ruši ugled Republike Hrvatske u inozemstvu.. Dakle, koji je to ugled Republike Hrvatske u inozemstvu? On sve manje postoji i u tuzemstvu.. ;)
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI

ARHIVA - VIJESTI