25. studeni 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

15.2.2017. Kultura - OTVORENE PRIJAVE NA MEĐUNARODNI SIMPOZIJ NA TEMU URBANIZMA I ARHITEKTURE REALIZIRANE U RAZDOBLJU NEDEMOKRATSKIH REŽIMA XX. STOLJEĆA

Foto vijesti

U tjednu kada Grad Labin tradicionalno obilježava Dane Labinske republike održat će se Međunarodni simpozij na temu urbanizma i arhitekture realizirane u razdoblju  nedemokratskih režima XX. stoljeća i to dana 3. ožujka 2017. u 10,00 sati u Gradskoj knjižnici Labin.

 

Simpozij organiziraju Grad Labin, Međunarodna udruga ATRIUM i  Udruženje hrvatskih arhitekata. Popratni sadržaj  međunarodnog simpozija su arhitektonske izložbe sa tri različite, ali ujedno i povezane tematike čije će se otvaranje održati 2. ožujka u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Labin i to: „Cesare Valle“,  „ATRIUM and Restoration of Modern Architecture“ i „Projekt KOVA“, te fotografska izložba Luca Massari, Sandro Lendnera i Aleksandra Đorđić. Program i prijavnica za Simpozij nalaze se u prilogu.

 

 

 

 

 

 

Upisao: labin.com | Izvor: Labin.hr

KomentariKOMENTARI:

  • Korisnik
    Marx
    15.2.2017.
    21:27
    Tu se spominju nedemokratski režimi 20. st. kao da je danas iole bolje. Da nije i ne može biti govore nam svagdašnje činjenice jednoumlja, kojeg permanentno štiti stvoreni sustav autokratsko-diktatorskih političara i njihovih stranaka vođenih diktatorskim metodama njihovih poglavnika.
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI