Vašu privatnost ćemo poštovati

Labin.com portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Labin.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Labin.com i LabinSport.com mogu, u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Labin.com i LabinSport.com koriste kako bi imali informacije kojima bi poboljšali portale i njihove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ih posjećuje.

Labin.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Labin.com/LabinSport.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Uvjeti korištenja:

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela nekog od portala te svih njegovih dijelova i podstranica smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaćaju koristiti sadržaj tih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Portali zadržavaju pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Vlasnik ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svojim portalima.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Labin.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci iz procesa registracije, te ostali podaci o korisniku neće biti davani na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Labin.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Labin.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portale i njihove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ih posjećuje.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima portala strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

- manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Labin.com portala

- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Labin.com korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Labin.com zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. Labin.com ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

PRAVILA KOMENTIRANJA

Komentari na portalima ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Vlasnik zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.